Kokeile kuukausi maksutta

Bravida ostaa talotekniikkaurakointiyhtiön Pietarsaaresta

Bravida Finland ostaa Pohjanmaalla toimivan sähkö-, lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtoratkaisujen asennusyhtiö Asentaja Groupin. Ostokohde työllistää noin 100 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa.

Bravida Finland ostaa Pohjanmaalla toimivan sähkö-, lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtoratkaisujen asennusyhtiö Asentaja Groupin. Ostokohde työllistää noin 100 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa.
Kuuntele juttu

Bravida on tehnyt ostosopimuksen Asentaja Groupin koko osakekannasta. Myyjät ovat Asentaja Groupin johtohenkilöitä. Bravida arvioi kaupan toteutuvan 1. joulukuuta mennessä.

Asentaja Group perustettiin Pietarsaaressa vuonna 2011 usean pienemmän toimijan yhteisyrityksenä. Yritysten juuret ulottuvat vuoteen 2001 asti.

Asentaja Group on kehittynyt vahvasti viime vuosina, ja sillä on toimintaa usealla paikkakunnalla, kuten Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa, mutta myös Seinäjoella ja Torniossa. Kaupan myötä Bravidan palvelut kattavat huomattavasti aiempaa suuremman osan Suomen markkinoista.

”Tämä on strategisesti tärkeä askel Bravidalle. Pohjanmaan markkinat ovat kasvussa, ja alueen kytkökset Ruotsiin ovat meille hyödyksi. Siksi vahvistamme asemaamme myös pohjoisemmassa Suomessa”, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marcus Karsten sanoo.

Bravida tuli Suomen markkinoille kesällä 2015 ostamalla Peko-konsernin ja Halmesvaara-konsernin, joiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 80 miljoonaa euroa. Bravida sai hyvän jalansijan Etelä- ja Keski-Suomen markkinoilla.

”Viimeisen vuoden ajan olemme integroineet Suomen toimintoja muun Bravidan kanssa. Asentaja Groupin osto on tärkeä askel kohti tavoitettamme olla alan johtava tekijä Suomessa”, Bravidan konsernijohtaja Mattias Johansson toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravida ostaa talotekniikkaurakointiyhtiön Pietarsaaresta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat