Rakennustuote Talous Työelämä Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Inwido Finland vaihtaa toimitusjohtajansa – uusi vielä valitsematta

Inwido Finlandin nykyinen toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi luopuu tehtävästään ensi keväänä, kun uusi toimitusjohtaja on valittu ja valmis aloittamaan.

”Vaihdoksen takana on kesän aikana kypsynyt päätökseni keskittyä toistaiseksi toiseen tehtävääni nopeasti kasvavan ja kansainvälistyvän pörssiyhtiö Siili Solutionsin hallituksen johdossa”, Luhtaniemi kertoo.

Inwido on ostanut ikkuna- ja ovialan yrityksiä ja yhdistänyt ne Inwido Finland Oy:ksi. Yhtiön tuotemerkit ovat Tiivi, Pihla, Eskopuu, Lämpölux ja Klas1, joita se valmistaa neljällä suomalaistehtaallaan Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa ja Ruovedellä. Tukholmassa pörssilistattu emoyhtiö Inwido on Euroopan suurin ikkunoiden ja ovien valmistaja

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia