Inwidon myynti kasvoi yli kymmenyksellä Suomessa

Ikkuna- ja ovikonserni Inwidon liikevaihto Suomessa oli viime vuonna noin 148 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 11 prosenttia ja siivitti yhtiön kaikkien aikojen ennätykseen Suomessa.

Ikkuna- ja ovikonserni Inwidon liikevaihto Suomessa oli viime vuonna noin 148 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 11 prosenttia ja siivitti yhtiön kaikkien aikojen ennätykseen Suomessa.

”Kotimaan ikkunamarkkinoiden volyymi putosi noin 15 prosenttia edellisvuodesta, mutta onnistuimme kasvattamaan osuuttamme selkeästi. Kolme vahvaa tuotemerkkiä omine myyntiorganisaatioineen on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi, ja kuormituksen jakaminen kolmen tehtaan kesken on pitänyt toimitusvarmuuden korkealla tasolla”, Inwido Finland Oy:n toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi kertoo.

Inwidon tuotemerkit Suomessa ovat Eskopuu, Pihla ja Tiivi. Tehtaat yhtiöllä on Haapajärvellä, Kannuksessa ja Ruovedellä.

”Inwidon toiminnalla Suomessa on merkittävä rooli konsernissa paitsi tuloksen myös tuotanto- ja tuotekehitysosaamisen kannalta. Osuva esimerkki on Invent-ratkaisu, jossa ikkunaremontoitavan talon sisäilman laatua parannetaan älykkäällä ilmanvaihdon ohjauksella.”

Myös koko Inwido-konsernin liikevaihto kasvoi. Se oli viime vuonna 4,9 miljardia Ruotsin kruunua, kun se oli edellisvuonna 4,3 miljardia. Liiketulos kasvoi 376 miljoonaa kruunuun edellisvuoden 294 miljoonasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Inwidon myynti kasvoi yli kymmenyksellä Suomessa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat