Kokeile kuukausi maksutta

YIT aloittaa Ranta-Tampellan aluehankkeen rakentamisen Tampereella

YIT käynnistää Ranta-Tampellan aluehankkeen talonrakennustyöt Tampereella. Alue sijaitsee keskustan lähellä ja Näsijärven rannassa.

YIT käynnistää Ranta-Tampellan aluehankkeen talonrakennustyöt Tampereella. Alue sijaitsee keskustan lähellä ja Näsijärven rannassa.

Ensimmäinen rakennettava kohde on Keulakorttelin osana oleva Asunto Oy Tampereen Näsinkeula -asuintalo, johon tulee 37 asuntoa. Kohteen arvo on lähes 20 miljoonaa euroa. Keulakortteliin on suunnitteilla viisi taloyhtiötä, ja alustavan arvion mukaan kortteli valmistuu vuonna 2022.

Ranta-Tampella on herättänyt suurta kiinnostusta, ja Näsinkeulan asunnot varattiin poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ennakkomarkkinoinnin alettua syyskuun alkupuolella. Asuntojen myynti alkaa marraskuussa.

Ranta-Tampellan aluehankkeessa on mukana useita toimijoita ja hankkeen kokonaisarvo on noin 900 miljoonaa euroa. YIT on suurin rakentaja alueella, ja sen tonttien rakennusoikeus on noin 80000 kerrosneliötä. Alueen esirakentamistyöt aloitettiin kesällä 2014 ja koko alueen odotetaan valmistuvan vuoteen 2030 mennessä.

Ranta-Tampella on yksi suurimmista rakennusalueista Tampereella tulevien vuosien aikana. Alue rakennetaan useassa vaiheessa Tampellan alueen ranta-alueelle kantakaupungin jatkeeksi Näsijärven rantaan. Noin 16,5 hehtaarin alueelle rakennetaan yhteensä yli 2000 uutta asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittaa Ranta-Tampellan aluehankkeen rakentamisen Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat