Talous Infra Rakentaminen Hannu Lättilä Ei kommentteja

Noora Forsténin suora omistus Lemminkäisessä väheni

Lemminkäisen toiseksi suurin omistaja ja hallituksen jäsen Noora Forstén on siirtänyt merkittävän osan osakeomistuksestaan lähipiiriinsä kuuluvalle yhtiölle.

Noora Forstén

Lemminkäisen tiedotteen mukaan Forstén on 1. joulukuuta kirjatussa kaupassa luovuttanut 882200 rakennusyhtiön osaketta 18,55 euron keskihinnalla Fideles Oy:lle. Osakemäärä vastaa noin 3,8 prosentin osuutta Lemminkäinen osakekannasta.

Fideles on aivan uusi yhtiö, sillä se on perustettu vasta 26.11.2016. Forsténin ilmoitetaan kuuluvan Fidelesin lähipiiriin, mutta sen tarkempaa tietoa yhtiöstä ei löydy. Koska yhtiö on vasta perustettu, sitä ei ole vielä rekisteröity edes kaupparekisteriin. Yhtiö tulee rekisteröidä kaupparekisteriin kolmen kuukauden kuluessa perustamissopimuksen allekirjoittamisesta.

Nyt tehdyn järjestelyn jälkeen Forsténille jää edelleen merkittävä suora omistus Lemminkäisestä, sillä 30. marraskuuta hänen omistuksensa rakennusyhtiössä oli noin 2,3 miljoonaa osaketta, joka vastasi 9,9 prosentin osuutta yhtiön osakkeista.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia