Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Bonavalta kerrostalo Vantaalle

Bonava rakennuttaa Vantaan Asolaan 42 uutta Bonava-asuntoa varttuneemmalle väestölle.

Asunto Oy Vantaan Artemis. Kuvituskuva.

Seitsemänkerroksisen Asunto Oy Vantaan Artemiksen rakentaminen on alkanut. Kohteen on määrä valmistua joulukuussa 2017.

”Uudet asunnot rakennetaan palvelujen lähelle siten, että liikkuminen on mahdollisimman jouhevaa. Artemiksen asunnot ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen koti tuntuu liian suurelta tai jostain syystä työläältä. Alueen ympäristö on viihtyisän vehreää ja kävelymatkan päässä on esimerkiksi Palvelukeskus Foibekartano, joka tarjoaa erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten koti- ja ateriapalveluja, kuntoutus- ja liikuntapalveluja”, Bonava Suomi Oy:n yksikön johtaja Jyri Raunio sanoo.

Vuokratontille asettuva Vantaan Artemis tarjoaa asukkailleen joustavasti lunastettavan tontin, mikä mahdollistaa pääsyn omaan uuteen asuntoon pienemmällä pääomalla. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi lunastaa joko valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin olemassa olevan aikataulun mukaisesti.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia