Kokeile kuukausi maksutta

Bonava kehittää kymmenen kerrostalon korttelin Ouluun

Bonava (ent. NCC Asuminen) kehittää Ouluun uuden, kymmenen kerrostalon muodostaman monipuolisen Ahjo-Kalevan kotikorttelin. Korttelin ensimmäisen asuintalon, 50 asunnon Oulun Ukonkiven rakentaminen on alkanut.

Bonava (ent. NCC Asuminen) kehittää Ouluun uuden, kymmenen kerrostalon muodostaman monipuolisen Ahjo-Kalevan kotikorttelin. Korttelin ensimmäisen asuintalon, 50 asunnon Oulun Ukonkiven rakentaminen on alkanut.

Valmistuessaan Ahjo-Kalevan kotikortteli muodostaa 550 uuden asunnon myötä elävän ja modernin naapuruston.

Ahjo-Kalevan kotikorttelista on Joutsensillan kautta kaupungin keskustaan noin kilometrin matka. Naapurustosta löytyy puistoja, Raksilan ja Heinäpään urheilukeskukset uimahalleineen ja ulko-kenttineen, jalkapallo- ja jäähalleineen sekä useita oppilaitoksia ja päivittäistavarakauppoja.

”Toteutimme keväällä 2016 asiakaskyselyn uudesta kotikorttelista ja alueelle tulevista asunnoista. Kyselyn tulosten perusteella isot asunnot, mutta myös yksiöt ja kaksiot herättivät paljon kiinnostusta. Asuntopohjien toimivuutta, tilojen tehokkuutta ja materiaalien laadukkuutta pidettiin tärkeinä. Näitä toiveita on nyt otettu huomioon Ukonkiven asuntojen ja yhteistilojen suunnittelussa sekä koko Ahjo-Kalevan kotikorttelin kokonaissuunnittelussa”, Bonava Suomen yksikön johtaja Hanna Marttila toteaa.

Ennakkomarkkinoinnissa olevaan Oulun Ukonkiveen on tulossa monipuolinen valikoima koteja yksiöistä suurempiin yhdistelmäasuntoihin. Muunneltavat asuntopohjat tarjoavat mahdollisuuden eri elämäntilanteisiin. Esimerkiksi kaksi kaksiota voi yhdistää kolmioksi tai neljän huoneen perheasunnoksi.

NCC listasi asumisen liiketoimintansa Tukholman pörssiin kesäkuussa 2016, ja samalla yhtiön nimeksi tuli Bonava. Listautumisen myötä Bonava irtautui omaksi itsenäiseksi yritykseksi suhteessa NCC:hen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava kehittää kymmenen kerrostalon korttelin Ouluun”

Vastaa