Vahanen-konserni perusti uuden yrityksen

Vahanen-yhtiöt jatkaa rakenteensa uudistamista. Konserni on perustanut vuoden alusta uuden yrityksen Vahanen Pro Oy:n, joka vastaa jatkossa konsernin kiinteistöjohtamisen palveluiden tarjoamisesta.

Vahanen-yhtiöt jatkaa rakenteensa uudistamista. Konserni on perustanut vuoden alusta uuden yrityksen Vahanen Pro Oy:n, joka vastaa jatkossa konsernin kiinteistöjohtamisen palveluiden tarjoamisesta.

Uuden yrityksen noin 60 ammattilaista ovat erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen. Vahanen Pron toimitusjohtajana toimii Vahanen-yhtiöiden kiinteistöjohtamisen palveluiden liiketoiminta-alueen johtaja Eerika Hyry.

”Yksikkömme tarina lähtee 2000-luvun alusta, jolloin aloimme tehdä korjausrakentamisen palveluita ja kehitimme niitä erityisesti taloyhtiöiden putkiremonteissa. Olemme laajentaneet toimintaamme viime vuosina rakennuttamisen ja kiinteistöjen kunnossapidon saralla, ja ihmisläheinen toimintatapamme on tuonut osaamista myös monipuolisten hankkeiden projektinjohdosta”, Hyry sanoo.

Hyry kertoo uuden nimen viittaavan Vahasen tapaan olla hyvien asioiden puolella.

”Haluamme toimia erilaisten meille tärkeiden asioiden hyväksi. Ajattelemme esimerkiksi pro yhteistoiminta ja pro lähiöt. Luomme parempaa rakentamisen ja kiinteistönpidon kulttuuria. Tulevaisuudessa liiketoimintamme perustuu yhä enemmän juuri yhteistyön taitamiseen.”

Konsernin osien yhtiöittämisprosessi on valmis

Vahanen-konsernin osien yhtiöittäminen on jo kauan käynnissä ollut prosessi, joka on nyt valmis. Vahanen Pron perustamisen jälkeen konsernissa on nyt seitsemän erillistä yhtiötä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä hyvinvoivan elinympäristön rakentajina.

Koko konsernin kannalta yhtiöittäminen on ollut tapa kehittää toimintaa entistä joustavammaksi.

”Yhtiöittämisellä haluamme selkeyttää konsernin asiantuntijapalvelutarjontaa siten, että asiakkaamme löytävät helpommin tarvitsemansa palvelut. Tavoitteena on myös vahvistaa sisäistä yrittäjähenkisyyttämme, mikä tulee tehostamaan ja monipuolistamaan toimintaamme entisestään”, Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen-konserni perusti uuden yrityksen”

Jätä kommentti