Peikko investoi uusiin tuotantotiloihin Pietarissa

Peikko Group on allekirjoittanut sopimuksen tuotantotilojen ostamisesta Pietarissa Venäjällä. Se ostaa rakennukset yhdessä Meka Pro Oy:n kanssa.

Peikko Group on allekirjoittanut sopimuksen tuotantotilojen ostamisesta Pietarissa Venäjällä. Se ostaa rakennukset yhdessä Meka Pro Oy:n kanssa.

Kokonaisuus käsittää 25 000  neliömetriä tuotanto- ja toimistotilaa. Uudenaikaiset tuotantotilat sijaitsevat Pietarin pohjoisosassa Parnasin alueella. Kiinteistöjen myyjä on SSAB:n venäläinen tytäryhtiö. Peikko tule käyttämään omaan toimintaansa noin 7 000 neliömetriä tiloista.

Kiinteistökauppa toteutuu vuoden 2017 toisen neljänneksen aikana. Peikko aloittaa uusien tuotantokoneiden asennukset ja nykyisissä pienissä tuotantotiloissaan sijaitsevien koneiden ja laitteiden siirron kolmannen vuosineljänneksen aikana.

”Peikko on ollut läsnä Venäjällä omalla tiimillä vuodesta 2006 lähtien. Nyt oli oikea aika päivittää tuotantotilamme vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Näemme paikallisen valmistuksen avulla paljon potentiaalia Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin muodostamalla tullialueella”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Uusien 5 000 neliömetriä nykyisiä tiloja suurempien tuotantotilojen myötä yhtiö kertoo parantavansa selkeästi toimintansa turvallisuutta ja tehokkuutta. Betonirakentamisessa käytettävien liitososien tuotanto kasvaa merkittävästi. Tarkoitus on myöhemmässä vaiheessa aloittaa deltapalkkien tuotanto Pietarissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko investoi uusiin tuotantotiloihin Pietarissa”

Vastaa