Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Technopolis laajentaa lisää Vantaan Aviapoliksen kampusta

Technopolis laajentaa Vantaan Aviapoliksen kampustaan voimakkaan kysynnän vuoksi. Arvoltaan 15,1 miljoonan euron hanke käynnistyy kesäkuussa 2017, ja sen arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2018.

Laajennuksen vuokrattava toimistopinta-ala on 5000 neliömetriä, ja sen myötä Technopoliksen Aviapolis-kampuksen kokonaispinta-ala kasvaa 30000 neliömetriin. Technopolis voi kasvattaa kampuksen pinta-alaa tämän jälkeenkin vielä 25000 neliömetrillä. Investoinnin vakiintunut nettovuokratuotto on arviolta 8 prosenttia.

”Edellinen laajennusosamme valmistui vuonna 2015 ja on ollut siitä lähtien täyteen vuokrattu. Maaliskuun lopussa Vantaan kampuksemme vuokrausaste oli 95 prosenttia”, Technopoliksen pääkaupunkiseudun liiketoimintayksikön johtaja Jukka Vakula sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia