Kokeile kuukausi maksutta

Honkarakenne toimittaa hirsisen hoivakodin Attendolle

Honkarakenne on tehnyt sopimuksen 30-paikkaisen ikäihmisten hoivakodin toimittamisesta Attendolle kokonaisvastuu-urakkana.

Honkarakenne on tehnyt sopimuksen 30-paikkaisen ikäihmisten hoivakodin toimittamisesta Attendolle kokonaisvastuu-urakkana.

Hirsirakenteinen hoivakoti on kooltaan noin 1200 kerrosneliömetriä, ja se rakennetaan Ruovedelle. Rakentaminen alkaa syksyllä 2017. Sopimuksen arvonlisäverollinen arvo on 3,3 miljoonaa euroa.

Kohteen arkkitehtisuunnittelun on toteuttanut Himla arkkitehdit. Kohteen hoivapalveluista vastaa Attendo. Nyt toteutettava kohde on terveydenhuolto- ja hoivapalveluja tarjoavalle Attendolle ensimmäinen hirsirakenteinen toimitila.

”Tämä on merkittävä sopimus Honkarakenteelle ja vahvistaa asemaamme hoivarakentamisessa. Hyvän sisäilman laadun varmistamiseksi tahdomme tulevaisuudessa kantaa vastuun myös urakoinnin laadusta ja olla kehittämässä urakointiratkaisuja ammattirakentamiseen”, Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen sanoo.

”Hirsirakentaminen on uutta hoivakiinteistöissä, mutta monelle ikääntyneelle se on tuttu ja kotoisa asumismateriaali”, Attendon viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Lauri Korkeaoja toteaa.

Honkarakenne näyttää pyrkivän vahvasti mukaan hoiva- ja päiväkotirakentamiseen. Yhtiö ilmoitti maaliskuussa tehneensä sopimuksen 34 hirsipäiväkodin toimittamisesta eri puolille Suomea vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Honkarakenne toimittaa hirsisen hoivakodin Attendolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat