Kokeile kuukausi maksutta

Lassila & Tikanoja osti ruotsalaisyrityksen

Lassila & Tikanoja on tehnyt suuren yrityskaupan Ruotsissa ja hankkinut omistukseensä kiinteistötekniikkaan keskittyvän yhtiön.

Tekemällään yrityskaupalla Lassila & Tikanoja laajentaa toimintaansa Ruotsissa.

Ostetun yrityksen Veolia FM AB:n kautta suomalaisyhtiö haluaa vahvistaa läsnäoloaan Ruotsin kiinteistöpalvelumarkkinoilla. Maan kiinteistöpalvelumarkkinat kasvavat Pohjoismaiden nopeimmin.

Kauppahinta on 650 miljoonaa kruunua eli noin 69,5 miljoonaa euroa. Järjestely arvioidaan saatavan päätökseen vuoden 2017 syksyllä. Kaupan toteutuminen edellyttää Ruotsin kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Veolia FM on yksi Ruotsin johtavista kiinteistötekniikkapalveluyrityksistä, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman niin sähköjärjestelmien käytönaikaiseen, perusparannus- kuin ennaltaehkäisevään ylläpitoon, LVI- ja talotekniikkajärjestelmien huoltoon ja ylläpitoon sekä energian käytön optimointiin.

Yhtiön pääasialliset asiakassegmentit ovat sairaalat, julkinen sektori ja yritykset. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli 952 miljoonaa Ruotsin kruunua (102 miljoonaa euroa). Yhtiöllä on yhteensä noin 580 työntekijää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lassila & Tikanoja osti ruotsalaisyrityksen”

Vastaa