Kokeile kuukausi maksutta

L&T ja OP-Pohjola laajempaan yhteistyöhön kiinteistöpalveluissa

Lassila & Tikanoja on tuottanut OP-Pohjola-ryhmälle siivous- ja jätehuollon palveluja usean vuoden ajan. Nyt yhteistyösopimus laajenee koskemaan kiinteistöpalvelujen kokonaisuutta OP-Pohjolan Helsingin päätoimipisteessä Vallilassa ja Helsingin OP:n konttoreissa. Sisä- ja ulkoalueiden huollon lisäksi L&T huolehtii Helsingin Vallilan korttelin kiinteistöjen teknisten järjestelmien ylläpidosta ja energianhallinnasta. L&T hoitaa myös tilojen siivouksen sekä tukipalvelut.

Lassila & Tikanoja on tuottanut OP-Pohjola-ryhmälle siivous- ja jätehuollon palveluja usean vuoden ajan. Nyt yhteistyösopimus laajenee koskemaan kiinteistöpalvelujen kokonaisuutta OP-Pohjolan Helsingin päätoimipisteessä Vallilassa ja Helsingin OP:n konttoreissa. Sisä- ja ulkoalueiden huollon lisäksi L&T huolehtii Helsingin Vallilan korttelin kiinteistöjen teknisten järjestelmien ylläpidosta ja energianhallinnasta. L&T hoitaa myös tilojen siivouksen sekä tukipalvelut.
Kuuntele juttu

”Tuotamme OP-Pohjola-ryhmälle palvelukokonaisuuden, joka ylläpitää kiinteistön arjen toimivuutta, kehittää tilojen käytettävyyttä ja energiatehokkuutta sekä tarjoaa tilojen käyttäjille viihtyisät ja turvalliset työskentelytilat. Vaihtoehtona yksittäisten palvelusuoritteiden ja useiden kumppaneiden kanssa toimimiseen, palvelukokonaisuuden hoitaminen yhden kumppanin kautta mahdollistaa tehokkaan töiden järjestelyn sekä palvelun laadun seurannan ja kehittämisen”, toimialajohtaja Petri Myllyniemi L&T:ltä kertoo.

”Yhteistyömme L&T:n ympäristöpalveluiden kanssa on tuottanut toiminnallemme positiivista lisäarvoa. Odotamme, että L&T:n laaja palvelukokonaisuus varmistaa meille laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut. Lisäksi meille on tärkeää, että palveluja kehitetään ja kiinteistöpalveluja tarkastellaan yhtenä kokonaisuutena”, Toimitilapalveluiden yksikönpäällikkö Anne Koskela OP-Pohjolasta sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “L&T ja OP-Pohjola laajempaan yhteistyöhön kiinteistöpalveluissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat