Talous Kiinteistöt Projektit Rakentaminen Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Lumo Kodit osti asuinkerrostalon Helsingissä

Lumo Kodit oy on ostanut Rakennus Omera oy:ltä ja e-House oy:ltä Helsingin Ristiretkeläistenkatu 19:n koko osakekannan.

Ristiretkeläistenkatu 19.

Kiinteistöön valmistuu 30 uutta Lumo-vuokra-asuntoa Helsingin  Viikinmäkeen kesällä 2018.

Viikinmäkeen rakentuu tällä vuosikymmenellä runsaasti uusia asuntoja. Viikinmäki on hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Uudet Lumo-asunnot sijaitsevat hyvällä paikalla, lähellä luontoa ja erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia.

”Helsingin Ristiretkeläistenkatu 19 on hyvä esimerkki strategisesta investoinnistamme tulevaisuuteen. Nämäkin vuokra-asunnot tulevat hyvälle paikalle palveluiden äärelle. Haluamme kasvattaa konsernin asuntomäärää tuhannella asunnolla vuodessa. Erityisesti investoimme pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin Suomessa”, Kojamon kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia