Vuonna 2015 Hausia rakensi Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle 95 asumisoikeusasuntoa Espoon Suurpeltoon. Kohde sijoittuu alueen tulevien palvelujen lähituntumaan ja huoneistokoot vaihtelevat 27 neliön yksiöistä aina 80 neliötä käsittäviin kolmioihin. Kuva: Tietoa Finland

Asokodeille uusi toimitusjohtaja

Asuntosäätiön Asumisoikeus oy:n (Asokodit) uusi toimitusjohtaja on nimitetty.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Varatuomari Jari Riskilä aloittaa uudessa tehtävässään ensi vuoden alussa. Hän siirtyy tehtäväänsä NAL Asunnot oy:n toimitusjohtajan paikalta.

”Riskilällä on monipuolinen kokemus merkittävän kiinteistökannan omistajuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnosta, jonka rooli korostuu asiakaspalvelulähtöistä strategiaa toteutettaessa. Hän on oikea henkilö viemään eteenpäin sekä yhtiötä että asumisoikeusjärjestelmää, jonka lainsäädäntöä ollaan parhaillaan uudistamassa”, toteaa Asokotien hallituksen puheenjohtaja Esa Kankainen yhtiön tiedotteessa.

Asumisoikeusasumisjärjestelmään Riskilä on perehtynyt jo aiemmissa työtehtävissään.

”Asumisoikeusasunnoilla on kysyntää kaikenikäisten asunnontarvitsijoiden keskuudessa. Aion tehdä töitä sen eteen, että Asokotien rooli uusien asuntojen tuottajana vahvistuu ja että yhtiö tullaan näkemään aktiivisena järjestelmän kehittäjänä. Sitä kautta voimme olla vahvistamassa myös Asuntosäätiön toimintaa”, Riskilä sanoo.

Riskilä pitää myös tärkeänä avointa ja läpinäkyvää toimintaa sekä korostaa asukasyhteistyön merkitystä Asokotien kaltaisen yhtiön toiminnan kehittämisessä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Asokodeille uusi toimitusjohtaja”

  1. Kauhealla kohkaamisella vaihdetaan toimitusjohtajia. Vaihdot voisi tehdä aivan rauhassakin. Tuskin Riskilällä on mitään sellaista erityistietoa, mitä tarvitaan esim. ennen vuodenvaihdetta. Ja tervetuloa asomaailmaan: asumisoikeus on kuoleva asumismuoto pl. suurten kaupunkien keskustat ja osakeskukset.

  2. Mitä kohkaamista asian ympärillä on ollut ja onko jossain ilmoitettu, milloin tämä Riskilä aloittaa tehtävässään ? Onko nimettömällä jotain salaista tietoa ?

    1. Jutun mukaan tj aloittaa vuoden alusta, tarkempi tieto yrityksen päättäjillä. Googlella muuten löytyy yritysten vastuuhenkilöiden tiedot, myös Asoasuntojen.

  3. Niin. Miksiköhän entinen tj.sai lemput? Oiskohan meidän vihdoinkin aika saada enemmän tietoa kodeistamme, tilipäätöksistä, lakiuudistuksen sisällöstä -ja sen mahdollisista vaikutuksista ja yleensäkin pyrkiä olemaan enemmän kiinnostuneita asoaperiaatteista ja jopa kodeistamme. Joskohan uusi toimari olisi meidän puolellamme jai kunnioittaisi ammattietiikkaa työssään

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi