Kokeile kuukausi maksutta

Yle: Fennovoiman ydinvoimahanke epäilyttää Helsingissä ja Vantaalla

Aloitteen irtautumisesta tehneet valtuutetut ovat huolissaan veronmaksajille koituvista riskeistä.

Syyskuun lopulla vuonna 2016 Hanhikivellä ruopattiin ja tehtiin pohjatöitä.

Helsinki ja Vantaa alkavat yhdessä selvittää irtautumista Fennovoiman ydinvoimahankkeesta. Helsingin kaupunginhallitus päätti eilen maanantaina selvittää ydinvoimalahankkeesta irtautumisen oikeudelliset ja taloudelliset vaikutukset vihreiden Emma Karin tekemän valtuustoaloitteen perusteella. Vantaan kaupunginhallitus hyväksyi samansisältöisen päätöksen viikko sitten.

Ylen mukaan vielä viime toukokuussa yhteistä säveltä asiasta ei löytynyt, sillä tuolloin Vantaalla tehty irtautumisaloite ei saanut taakseen riittävästi valtuutettuja. Helsingissä käydyn toisen valmistelukierroksen ja Vantaalla tehdyn uuden aloitteen jälkeen kaupungit kuitenkin pääsivät asiassa samalle sivulle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Fennovoiman ydinvoimahanke epäilyttää Helsingissä ja Vantaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat