Bonava toteuttaa Icecapitalille 75 asuinhuoneiston kerrostalon Vantaan Tikkurilaan.

Bonava toteuttaa asuntoja Icecapitalille Vantaalle

Bonava toteuttaa Icecapitalille 75 asuinhuoneiston kerrostalon Vantaan Tikkurilaan.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Työt kohteessa ovat käynnistyneet. Asuntojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2019.

”Icecapitalille rakennettava kerrostalo jatkaa Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Kultarikonpuiston kotikorttelin toteutusta ja on jo toinen Icecapitalille nouseva kerrostalokohde kyseisellä alueella. Kultarikonpuiston kaksi Bonavan omistusasuntokohdetta etenevät myös hyvin, ja ne valmistuvat tänä vuonna. Kaiken kaikkiaan alueelle nousee seitsemän uudiskerrostaloa”, Bonava Suomen kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen sanoo.

Icecapital Housing Fund IV perustettiin vuonna 2015. Sen sijoituskapasiteetti on noin 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Vantaan Tikkurilaan valmistuu lähivuosina Bonavan Kultarikonpuiston kotikortteli.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Bonava toteuttaa asuntoja Icecapitalille Vantaalle”

  1. Bonava=NCC. Kummallista nimillä veivaamista. Ei tämä milelipide tarkoita, että NCC olisi ollut jotenkin huono rakennusliike. Ja Kojamo=VVO. Sama juttu: VVO ei ollut huono. Kuka näitä ihmeellisiä nimiä keksii? Joku brandaaja?

    1. Bonava on ruotsalainen yritys: ”Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista “Bo” eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste.”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi