Projektit Infra Korjausrakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Destia parantaa Liikasenvaarantietä

Destia toteuttaa Liikasenvaarantien perusparantamisen välillä Käylä–Oulankajoki.

Kuva: Destia

Tiedotteen mukaan urakka alkaa kesäkuussa ja päättyy syksyllä 2019.

Urakassa soratie peruskorjataan päällystetieksi yli 11 kilometrin matkalla. Nykyinen soratie on vilkkaasti liikennöity ja keväisin pahan kelirikon vaivaama. Hankkeen loppupiste on Oulangan kansallispuistossa.

Tiedotteen mukaan peruskorjattavan tien varrella on todella harvinaista kasvillisuutta, joka pitää ottaa huomioon kaikissa työvaiheissa. Rakentamisessa noudatetaan erityistä huolellisuutta eikä luontoa tai harvinaisia elinolosuhteita saa vahingoittaa.

”On erityistä olla toteuttamassa urakkaa, joka on merkittävä sekä luonnon että ihmisten kannalta. Liikasenvaarantien perusparannus sujuvoittaa liikennettä Oulangan kansallispuistoon. Samalla kansallispuiston ja koko urakoitavan alueen luontoa pitää kunnioittaa. Pidämme erityistä huolta siitä, että tiealueen ulkopuolelle ei aiheuteta minkäänlaisia jälkiä”, työpäällikkö Pekka Korhonen kertoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia