Kokeile kuukausi maksutta

Peab toteuttaa ensi- ja turvakodin kiinteistön Jyväskylässä

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry ja Peab Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen ensi- ja turvakodin uuden kiinteistön rakentamisesta Jyväskylään.

Keski-Suomen ensi- ja turvakodin uudisrakennus. Kuva: Arkkitehtitoimisto LPV

Tiedotteen mukaan samalla osapuolet ovat sopineet nykyisen Suuruspääntien rakennuksen kiinteistökaupasta, jolla uusi rakennus rahoitetaan.

Urakkasopimus käsittää nykyaikaisten toimitilojen rakentamisen Kuokkalan keskustaan, Kuokkalan Yhtenäiskoulun naapuriin.

Korkeimmalta osaltaan kolmekerroksisen talon kokonaispinta-ala on noin 2050 neliötä. Rakentaminen alkaa kesäkuun alussa ja uusi talo vihitään käyttöön elokuussa 2019.

Yhtiöt ovat myös tehneet esisopimuksen kiinteistökaupasta Keski-Suomen ensi- ja turvakodin omistamasta kiinteistöstä osoitteessa Suuruspääntie 11, jossa on asemakaavan laadinta käynnissä.

”Uusi kiinteistö tullaan rahoittamaan nykyisen kiinteistön tontin myymisellä. Keski-Suomen ensi-ja turvakoti on saanut nykyisen tontin aikoinaan vuonna 1947 lahjoituksena, ja tämän lahjoituksen turvin voidaan nyt rakentaa uusi, nykyaikainen ensi- ja turvakoti, jossa kaikki palvelut ovat saman katon alla”, hallituksen puheenjohtaja Merja Närhi Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:stä sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab toteuttaa ensi- ja turvakodin kiinteistön Jyväskylässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat