Kokeile kuukausi maksutta

Leena Lundell jarruttelee yli-innokasta ideointia – ”Nyt myydään välillä”

Teräsprofiilien ja kevytrakennejärjestelmien valmistaja Aulis Lundell on aina vaalinut kehittämistä. Kun Leena Lundell aloitti vuonna 2006 sukupolvenvaihdoksen jälkeen toimitusjohtajana ja ainoana omistajana, hänen päätavoitteensa oli lähteä kehittämään ja jatkojalostamaan tuotteita.

Aulis Lundellin omistaja Leena Lundell kannustaa henkilöstöään ideoimaan uutta ja kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita. Kuva: Liisa Takala

”Olemme myyneet teräsprofiilia metreittäin asiakkaille mutta kuitenkin myös aina kehittäneet järjestelmiä. Mietin, miksi emme jatkojalostaisi tuotteitamme vielä pidemmälle. Asiakkaat haluavat mahdollisimman valmista”, Lundell sanoo.

Yritys on tehnyt kehittämistyötä sekä Tekesin että asiakkaiden kanssa. Työn tuloksena on syntynyt esimerkiksi julkisivupuolen järjestelmiä. Aulis Lundell toimittaa tuotteitaan asunto- ja toimitilarakentamiseen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Leena Lundell jarruttelee yli-innokasta ideointia – ”Nyt myydään välillä””

Viimeisimmät näkökulmat