Sweco on tehnyt sopimuksen Linnunmaa oy:n osakkeiden ostamisesta.

Sweco ostaa ympäristöalan asiantuntijayhtiön

Sweco on tehnyt sopimuksen Linnunmaa oy:n osakkeiden ostamisesta.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kaupalla Sweco vahvistaa kokonaisvaltaisia turvallistamisen suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluitaan Suomessa ja Euroopassa sekä ympäristöpuolen palveluitaan erityisesti teollisuusasiakkaille ja laajentaa samalla toimintaansa Joensuun alueelle.

Linnunmaa on juridiikkaa ja luonnontieteitä yhdistävä ympäristöalan asiantuntijayritys, jonka keskeisiä toiminta-alueita ovat ympäristö- ja kemikaaliturvallisuuteen liittyvät konsultointipalvelut. Linnunmaan henkilökunta koostuu 17 asiantuntijasta, joiden erityisosaamista on muun muassa EU-lainsäädännön, kuten Reach-asetuksen, tuntemus. Yhtiön kotipaikkana on toiminut alusta asti Joensuu, ja muut toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä.

”Linnunmaan osaaminen täydentää Swecon jo olemassa olevaa vahvaa turvallistamisen osaamista erityisesti kemian alan tuoteturvallisuuden sekä elintarvike- ja ympäristöturvallisuuden aloilla. Näemme yhteisiä liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa erityisesti Saksassa, Belgiassa, Ruotsissa ja Norjassa”, Swecon teollisuustoimialan johtaja Erik Skogström sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco ostaa ympäristöalan asiantuntijayhtiön”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi