WSP keskittää pk-seudun toimintonsa Triplaan

WSP:n nykyisistä pääkaupunkiseudun toimipisteistä muuttaa Triplaan noin 300 työntekijää.

WSP:n väkeä muuttaa Triplan Workery Eastiin. Kuva: YIT

Yhdyskuntarakentamisen asiantuntijoiden tilat sijoittuvat aseman päällä sijaitsevan Triplan toimistotornin Workery Eastin yläkerroksiin.

WSP:n toimitusjohtajan Harri Yli-Villamon mukaan keskeinen sijainti ja helppo saavutettavuus tukevat WSP:n strategisten tavoitteiden toteutumista.

”Meillä on vahva luottamus siihen, että parhaat tekijät haluavat tulla töihin WSP:lle ja Triplaan. Tripla on sijainniltaan keskeinen ja sekä henkilöstön että asiakkaiden helposti saavutettavissa eri puolilta pääkaupunkiseutua, mutta myös muualta maasta. Ympäristö kokonaisuudessaan luo erinomaiset puitteet kehittää vuorovaikutusta eri toimijoiden kanssa. Myöskin keskuksen energiatehokkuus on erinomaisesti linjassa WSP:n tavoitteiden kanssa”, kertoo Yli-Villamo.

WSP:n kanssa tehdyn sopimuksen myötä aseman päällä olevien itäisten toimistotornien vuokrausaste nousee yli 90 prosenttiin.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “WSP keskittää pk-seudun toimintonsa Triplaan”

 1. ”Meillä on vahva luottamus siihen, että parhaat tekijät haluavat tulla töihin WSP:lle ja Triplaan.

  Missä näitä ilmeisesti vuosittaisia kilpailuja urheillaan, jossa nämä voittajat valitaan ja palkitaan?
  Voisiko sinne osallistua ja ilmoittautua, jokin linkki?

  Taas on saatu lukea voittaja tiimeista tappio yrityksissä, että sita rataa.

 2. Jospa WSP aloittaisi karsimalla narsistit johdosta, voisi olla enemmänkin tulijoita ja hyviä.

 3. Eikö parasta energiatehokkuutta olisi tehdä töitä kotona kuten meillä Nrc:llä tehdään.

  1. WSP:n johto on kieltämättä kelvoton ja näin asiakkaan vinkkelistä ostamattajättämispäätös on ollut helppoa, kun osaava väki pakenee sieltä muihin yrityksiin. Hintataso on kova, mutta lopputuotos korkeintaan keskinkertainen. Ei taida Triplat nyt auttaa kun kupla on puhjennut.

 4. Jossain vaiheessa suurille toimistoille tulee noutaja. Yleiskulut paisuu paisumistaan ja kun hinnat ei juuri nouse, niin noutaja tulee. Tulevaisuus on pienien ja keskisuurten toimistojen..

Vastaa