Kokeile kuukausi maksutta

Ensto ostaa uuden liiketoiminnan

Ensto on ostanut ohjausjärjestelmätoimittaja Mount Kelvinin Workspaces-liiketoiminnan ja on samalla investoinut Mount Kelviniin.

Toni Anttila ryhtyy vetämään uutta liiketoimintaa.

Ensto jatkaa valaistuksen ohjausratkaisun kehittämistä Ensto Workspaces -nimellä.

“Ensto Workspaces on avoin kiinteistön IoT-ratkaisu, joka tarjoaa valaistuksen ohjauksen ja ylivoimaisen muuntojoustavuuden lisäksi muitakin lisäarvopalveluja, kuten toimitilojen käyttöasteen mittauksen, läsnäolotietoa ja jatkossa muitakin lisäarvoa tuottavia palveluja”, toteaa Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alueen johtaja Jukka Tiitu.

Ratkaisu hyödyntää Wirepas Mesh -teknologiaa, jonka omistaa suomalainen yritys Wirepas.

Wirepas Mesh -verkko mahdollistaa langattoman IoT-verkostoitumisen valtavassa mittakaavassa. Se on hajautettu IoT-verkkoprotokolla, jota voidaan käyttää valojen, anturien, merkkivalojen, omaisuuden, laitteiden ja mittareiden kytkemiseen, paikallistamiseen ja tunnistamiseen.

Uuden liiketoiminnan vetäjäksi on nimetty Toni Anttila, Head of Workspaces. Liiketoiminta vastaa Ensto Workspaces -ratkaisun kehittämisestä, myynnistä ja kumppaniyhteistyöstä.

“Ensto Workspaces -ratkaisulla pystymme tarjoamaan yksilöllisen ja helppokäyttöisen valaistuksen ohjauksen toimistoihin. Valolla on suuri merkitys työntekijöiden viihtyvyyteen ja tuottavuuteen. Lähden innolla kehittämään ratkaisua, joka luo paremman työntekijäkokemuksen”, kertoo Anttila.

Uusi ratkaisu tekee tiedotteen mukaan valosta henkilökohtaista eli jokaiselle personoitua omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että työympäristö mukautuu työntekijöiden tarpeisiin eikä toisinpäin.

Enston asiakkaille Ensto Workspaces tarjoaa mahdollisuuden luoda tulevaisuuden työympäristön, jossa jokaisen työntekijän henkilökohtainen viihtyvyys ja kokemus on etusijalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ensto ostaa uuden liiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat