Potilashuone täyttää Seinäjoella hotellihuoneen vaatimukset – rakennettava sairaala pitää eteläpohjalaiset betoniasemat kiireisinä

Seinäjoen uusi psykiatrinen sairaala, M-talo, on valmistuessaan muodoltaan kuin komea, betonista tehty risteilyalus.

Seinäjoen keskussairaalan M-talon työmaalla betonoinnin työnjohtaja Juho Luhtala (vas), Peabin yksikönjohtaja Hannu Rajamäki, projektipäällikkö Ari-Pekka Taini, työpäällikkö Harri Järvinen sekä työmaainsinööri Anniina Hakulinen. Kuva: Johannes Tervo
Perjantaiaamuna kello viideltä Seinäjoen M-sairaalan työmaalla on tarkka aikataulu ja logistiikan pitää toimia. Vuorossa on ensimmäisen kerroksen neljännen lohkon holvivalu, ja yhteensä noin 350 kuutiota betonia pumpataan paikoilleen. Betoniautojen letka pitää hallita tarkasti, jotta viereisen päivystävän sairaalan ambulanssiliikennettä ei häiritä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Potilashuone täyttää Seinäjoella hotellihuoneen vaatimukset – rakennettava sairaala pitää eteläpohjalaiset betoniasemat kiireisinä”

Viimeisimmät näkökulmat