GRK osti Rakennus Asfaltti P&V:n

GRK Road oy osti Rakennus Asfaltti P&V oy:n liiketoiminnan. GRK vahvistaa asfalttiosaamistaan pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä.

Liiketoiminta siirtyy GRK Road oy:lle marraskuun alussa ja kymmenen henkilöstön jäsentä siirtyvät kaupan myötä vanhoina työntekijöinä GRK Road oy:lle.

Rakennus Asfaltti P&V oy on erikoistunut asfalttipaikkaustöihin ja yrityksen toiminta-alueena on ollut eteläinen Suomi. Liikevaihdoltaan noin kahden miljoonan euron yritys tekee asfaltoinnin lisäksi myös maanrakennustöitä sekä raskaan kaluston huoltoja ja korjauksia.

Liiketoimintakaupan yhteydessä GRK:lle siirtyy Rakennus Asfaltti P&V oy:n kalusto, sisältäen levitys-, kaivuu- ja pohjantekokaluston. Yrityksen toimipisteen sijainti Vantaan Nuolitiellä säilyy entisellään.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “GRK osti Rakennus Asfaltti P&V:n”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat