Kokeile kuukausi maksutta

Vuoden lvi-urakoitsija tunnetaan kehitystyöstään

Vuoden lvi-urakoitsijaksi valittu espoolaisyritys tunnetaan alalla laadukkaasta asiakastyöstä sekä halusta nykyaikaistaa lvi-asennustyötä.

Vuoden LVI-urakoitsijavalintaa juhlistivat LVI-Nordicin Mertsi Mänty (vas.), Riku Pelkonen, Mika Pääkkönen, Mika Toivokoski ja Rustem Ademaj. Kuva: LVI-TU ry.

LVI-Nordic on noussut vahvalla ammattitaidolla alan merkittävimpien yritysten joukkoon. Valinnan tehnyt raati arvosti erityisesti yhtiön asiakaslähtöistä toimintaa ja vahvaa kiinnostusta prosessien kehitystyössä.

”Yrityksemme perusta on työntekijöidemme vahva ammattitaito sekä aito asiakastyytyväisyys. Kuuntelemme asiakkaitamme ja mietimme yhdessä entistä parempia tapoja toimia ja nykyaikaistaa LVI-alaa”, LVI-Nordicin toimitusjohtaja Mika Pääkkönen kertoo.

LVI-Nordic on perustettu vuonna 2002 ja se toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Yhtiön liikevaihto on noin kahdeksan miljoonaa euroa ja se työllistää 40 alan ammattilaista.

”Meillä on sisäistetty jatkuva oppiminen, haluamme parantaa prosessejamme. Aina voi tehdä jotain paremmin ja tehokkaammin. Käytämme esimerkiksi mobiilia reaaliaikaista laadunvalvonta- ja raportointityökalua”, Pääkkönen jatkaa.

Pääkkösen mukaan lvi- ja talotekniikka-ala on nyt mielenkiintoisessa vaiheessa, sillä alalla tapahtuu paljon.

”Olemme innolla mukana monissa kehityshankkeissa sekä laatuprojekteissa.”

LVI-Nordicissa pidetään tärkeänä myös sitä, että yrityksen kannattavuus on hyvällä tasolla. Se tuo varmuutta toimintaan, asiakas- ja sidosryhmäsuhteisiin sekä investointeihin ja työnantajakuvaan.

Vuoden lvi-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan ja suunnittelun edustajat Marko Sundholm, Tapio Örmä ja Matti Kiiskinen. Valinta julkistettiin torstaina Tampereella järjestetyillä lvi-päivillä, joille osallistui noin 260 alan asiantuntijaa sekä satakunta ammattikorkeakouluopiskelijaa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden lvi-urakoitsija tunnetaan kehitystyöstään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat