Kokeile kuukausi maksutta

Trio valittiin vuoden LVI-urakoitsijaksi

Vuoden 2017 LVI-urakoitsijaksi on valittu LVI-Trio oy.

Vuoden 2017 LVI-urakoitsijaksi on valittu LVI-Trio oy.

Valinta julkistettiin LVI-Päivillä Tampereella 26.10.2017.

Yhtiö on arvostettu lvi-alan toimija asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä keskuudessa. Se on luonut toiminnallaan positiivista mielikuvaa koko talotekniikka-alasta, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU:n tiedotteessa todetaan.

Raati arvosti LVI-Trion toiminnassa erityisesti kolmea osa-aluetta: henkilöstöön panostamista, asiakaslähtöistä toimintaa sekä toiminnan jatkuvuuden varmistamista.

Vuonna 2016 Triossa tehtiin suuri päätös asettaa rima korkealle.

”Päätimme, että olemme oman alamme halutuin toimija Suomessa vuonna 2020. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi loimme uuden mission, johon koko henkilöstömme on sitoutunut”, Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio kertoo tiedotteessa.

Trion uusi missio on tehdä onnellisen ihmisen koti – niin asiakkaille, työntekijöille kuin asukkaillekin.

”Sisäisesti missiomme näkyy meillä erittäin motivoituneena henkilöstönä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen sekä hyvään tekemisen ja palvelun kulttuuriin. Avainhenkilöt nostamme usein talon sisältä, jotta nuoret osaajamme saavat mahdollisuuden edetä työssään ja kehittyä osaajina. Samalla varmistamme liiketoimintamme jatkuvuuden valitun strategian mukaisesti”, Saarnio sanoo.

Asiakkaille ja asukkaille onnellisen ihmisen koti näkyy tiedotteen mukaan hyvällä ammattitaidolla ja asenteella tehtynä työnä sekä aitona asiakkaista välittämisenä.

”Toimintamme tavoitteena on onnellinen asiakaskokemus: asiakas ja asukas saa meiltä onnistuneen remontin, iloisen mielen ja toimivan kodin, jossa on helppo olla onnellinen”, Saarnio jatkaa.

Trio on talotekniikan ja korjausrakentamisen erikoisliikke. Markku Kauhanen perusti LVI-Trion vuonna 1986. Hän siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi vuosi sitten, jolloin Martti Saarnio nousi yrityksen sisältä toimitusjohtajaksi. Vantaalla toimipistettä pitävän yrityksen toiminta painottuu Uudellemaalle.

Trio Yhtiöiden liikevaihto vuonna 2016 oli 17,7 miljoonaa euroa ja se työllistää 120 henkilöä.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja suunnittelun edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen ja Matti Kiiskinen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Trio valittiin vuoden LVI-urakoitsijaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat