Helsingin uusin hotelli avautui Pasilassa

Original Sokos Hotel Triplassa on 14 kerrosta ja se kohoaa yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle. Uudella hotellilla on isot odotukset matkailun kasvusta.

Helsingin uusin hotelli, Original Sokos Hotel Tripla avautui tänään Pasilassa. Yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoavassa hotellissa on 14 kerrosta, 430 huonetta sekä kokous- ja juhlatilaa. Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom kertoo, että hotellin varausaste on jo ylittänyt odotukset.

”Matkailu Helsinkiin kasvaa voimakkaasti, ja tähän kehitysnäkymään hotelli on osaltaan vastaamassa”, Engblom sanoo.

Tapahtumien, konserttien ja messujen odotetaan tuovan Triplan alueelle vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää.

Sokos Hotels kertoo panostavansa toiminnassaan merkittävästi vastuullisuuteen, ja siksi hotellin rakennusvaiheessa on kiinnitetty huomiota energiatehokkaisiin ja kestäviin rakennusratkaisuhin. Triplan rakentaminen on saavuttanut korkeimman platina-tason Leed-ympäristösertifikaatin.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Helsingin uusin hotelli avautui Pasilassa”

  1. Kuvastaa kyllä mahtavasti suomalaisen arkkitehdin unelmaa. Harmaa kuutio, jossa julkisivumateriaalina harmaat kuutiot. Onhan ikkunoissa vielä sälekaihtimet?

Vastaa