Kokeile kuukausi maksutta

Korona-epäily tyhjensi VTT:n tiloja Espoossa

Taustalla on Italiaan tehty kokousmatka, jolla mukana olleista osa on saanut voimakkaita flunssaoireita.

Koronavirus alkaa näkyä myös työpaikoilla. Teknologian tutkimuskeskus VTT tyhjensi eilen keskiviikkona kokonaisen kerroksen Espoon Otaniemessä työntekijän koronavirusepäilyn vuoksi. Asiasta kertoi Aamulehti.

Taustalla on lehden mukaan Italiassa järjestetty projektikokous, johon oli osallistunut kaksi VTT:n työntekijää. Yksi kokouksessa olleista oli saanut eilen voimakkaita influessan kaltaisia oireita. Varotoimenpiteenä heidät ja kaikki muutkin kerroksen viitisenkymmentä työntekijää lähetettiin kotiin mahdollisen altistumisen vuoksi.

Italian kokoukseen oli osallistunut yhteensä 20 henkilöä, joista viisi oli suomalaisia. Heidät on lähetetty lääkärin kautta kotiin etätöihin. Sen lisäksi  VTT on sulkenut heidän työskentelytilansa ja tilannut sinne  puhdistuksen ja desinfioinnin, Aamulehdessä kerrotaan.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Korona-epäily tyhjensi VTT:n tiloja Espoossa”

  1. Hyvä että VTT:llä ainakin ymmärretään suhtautua sopivan vakavasti. Kunhan muu suomi osaisi tulevaisuudessa esimerkin kautta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat