Vahanen ostaa Rakennuttajatoimisto Allianssin

Vahanen vahvistaa rakennuttamisen ja projektinjohtamisen osaamistaan ostamalla Rakennuttajatoimisto Allianssi oy:n.

Martti Reijonen (vas.) ja Risto Räty sopivat yrityskaupasta.

Vahanen-yhtiöt ostaa rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys Rakennuttajatoimisto Allianssi oy:n osake-enemmistön vahvistaakseen osaamistaan ja palveluntarjontaansa.

Tiedotteen mukaan Allianssi palvelee erityisesti ammattirakennuttajia ja -tilaajia, yrityksiä, julkisia hankintayksiköitä sekä säätiöitä ja yhdistyksiä kiinteistö- ja rakennusalan konsulttina ja asiakkaan edunvalvontaorganisaationa.

”Meille on tärkeää tarjota alan parasta osaamista rakentamisen ja kiinteistökehityksen eri osa-alueilla.  Allianssi on vahva ja ansioitunut alan toimija”, sanoo Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty.

”Meille on edullista olla sopivan kokoinen ja asiakkaan tarpeisiin helposti mukautuva. Haemme yritysostolla siis laatua, emme kokoa. Näin huolehdimme siitä, että pysymme jatkossakin merkittävänä ja aktiivisena toimijana markkinoilla sekä varmistamme mahtavan asiakaskokemuksen.”

Vuonna 2015 perustetulla Allianssilla on 27 työntekijää, ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 lähes 4 miljoonaa euroa.

Allianssin perustaja ja toimitusjohtaja-yrittäjä Martti Reijonen sekä varatoimitusjohtaja Jouko Rokkonen jatkavat vähemmistöosakkaina.

Allianssi jatkaa toimintaansa toimitusjohtajanaan Reijonen. Yhtiö fuusioidaan myöhemmin tämän vuoden aikana Vahanen-yhtiöihin.

”Vahasella on hyvä maine ja tunnettuus sekä suomalaisen perheyrityksen perinteet ja kasvot, joten nopeaa tahtia suotuisilla markkinoilla kasvanut Allianssi saa täältä hyvän uuden ja sopivan kokoisen kodin”, Reijonen sanoo.

”Yhdistyminen tuo varmasti uutta kokonaisvaltaista osaamista asiakkaillemme, ja on hienoa lähteä rakentamaan onnistumisia yhdessä koko konsernin voimin. Tuomme konserniin asiakassuhteet ja kontaktit muun muassa Etelä-Suomen kaupunkien ja kuntien suuntaan. Olen henkilönä varsin markkinointihenkinen, mutta iän myötä on tullut tarve antaa tilaa nuoremmille, kehitysorientoituneille ammattilaisille.”

Allianssin suurimpia asiakkaita ovat institutionaaliset tilaajat, kuten Varma, Fennia, LähiTapiola ja Avara. Myös julkisilla hankintayksiköillä on kasvava rooli asiakaskunnassa. Referensseihin sisältyy monimuotoisia hankkeita liike- ja toimitiloista asuntotuotantoon mukaan lukien uudisrakentamista, peruskorjauksia ja konversioprojekteja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen ostaa Rakennuttajatoimisto Allianssin”

Jätä kommentti