Kokeile kuukausi maksutta

Kokkiloiden Pontos SRV:n pääomistajaksi – uusi osakesiivu 17 prosenttia

Pontos aikoo toimia aktiivisena ja pitkäjänteisenä omistajana, joka haluaa kehittää rakennus- ja kiinteistöalaa kokonaisvaltaisesti. Se on kiinnostunut etenkin toimialaa digitalisoivista ja uudistavista yrityksistä.

Ilpo Kokkila palaa Pontoksen kautta takaisin SRV:n ohjaksiin. Kokkiloiden sijoitusyhtiöstä tuli osakeannissa SRV:n suurin omistaja.

Kokkilat vahvistavat taas asemiaan rakennusyhtiö SRV:ssä. Kokkiloiden sijoitusyhtiö Pontos on taannoisen osakeannin myötä  noussut SRV:n suurimmaksi omistajaksi noin 17 prosentin osuudella. 

“SRV:ssä on toteutettu viimeisen vuoden kuluessa perinpohjainen uudistusprosessi, jonka viimeiset toimenpiteet ovat päättynyt suunnattu osakeanti ja kesäkuussa toteutettava merkintäoikeusanti. Yhtiössä on uusi johto ja vahva perusorganisaatio. Sillä on nyt hyvä perusta kiristyvässä markkinatilanteessa”, Pontoksen hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila toteaa tiedotteessa.

Toimitusjohtaja Timo Kokkilan mukaan Pontos aikoo toimia aktiivisena ja pitkäjänteisenä omistajana, joka haluaa kehittää rakennus- ja kiinteistöalaa kokonaisvaltaisesti.

“Tavoitteemme on lisätä sijoituksia rakentamisesta ja kiinteistöjen kehittämisestä aina kiinteistöjen omistamiseen ja käyttöön asti. Olemme kiinnostuneita erityisesti rakennus- ja kiinteistöalaa digitalisoivista ja uudistavista yrityksistä. Tämä omistus yhdessä Suomen suurimmista rakennusliikkeistä vahvistaa Pontoksen läsnäoloa toimialalla merkittävästi. Kokemuksemme aktiivisena omistajana yhdistettynä monipuoliseen ja syvään toimialaosaamiseen tekee meistä toivottavasti kiinnostavan kumppanin toimialan parhaille yrityksille”,  Kokkila toteaa.

SRV:llä on hänen mukaansa vankka asema kaupunkien kehittäjänä asunto-, toimitila- ja infrastruktuurirakentamisessa sekä energia- ja elinkaaripalveluissa. Yhteistyö täydentää Pontoksen pyrkimyksiä kehittää kaupunkeja ja asuinkeskuksia ihmisten ja ympäristön kannalta kestävästi.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Kokkiloiden Pontos SRV:n pääomistajaksi – uusi osakesiivu 17 prosenttia”

  1. Ihan miehekästä, että Kokkilat sijoittaa takaisin SRV:n avulla tienaamiaan rahoja.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat