Asuntomessuilla viimeistelytyöt kiivaassa vaiheessa

Elokuussa järjestettäväksi siirtyneillä Tuusulan asuntomessualueella on käynnissä viimeistelytyöt sekä messutaloissa että kaduilla.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueella tehtiin pihojen ja katujen viimeistelytöitä esimerkiksi BoKlokin korttelissa. Kuva: Liisa Takala.

Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueen rakennustyöt ovat edenneet ja monessa kohteessa on käynnissä pintaviimeistelyt ja pihatyöt. Messujärjestäjien mukaan rakennustyöt ovat edenneet hyvin.

”Meillä monikantasopimuksissa oli alunperin deadline 15.5. rakennuksien osalta ja 15.6. pihojen osalta. Koronaviruksen vuoksi uusi valmistumisdeadline on 6.7. ja se sovittiin kokouksessa maaliskuussa yhdessä rakentajien kanssa”, projektipäällikkö Riikka Uusikulku kertoo.

Uusikulun mukaan haastavasta tilanteesta huolimatta rakennustyöt ovat edistyneet hyvin. Koronavirus on aiheuttanut jonkin verran viivästyksiä pintamateriaalien ja sisustustuotteiden toimituksiin. Tavarantoimitusvaikeuksia on ollut erityisesti esimerkiksi laattatoimituksissa Italiasta.

Asuntomessujen siirron valmistelu elokuun 3.-30.8. väliseksi ajaksi on aloitettu, mutta samalla messuorganisaatio ottaa huomioon sen, että valtioneuvosto tekee näillä näkymin uuden arvioinnin yli 500 hengen yleisötilaisuuksista kesäkuun alussa.

Jos messuja ei pystytä toteuttamaan elokuussakaan, mietitään pienimuotoisempaa, uudenlaista yleisötapahtumaa myöhemmälle syksyyn.

Alueelle rakennetaan yhteensä 34 kohdetta, joista niin sanottuja ammattirakentajien suurempia kohteita ovat rivitalokohde Lake Residence Tuusula, BoKlok-pienkerrostalokortteli, TräKronorin Townhouse-kokonaisuus, Jämerän  12 asunnon ja ryhmärakennushankkeen- townhouse -kokonaisuus, Cubestan Woodcube-kerrostalokortteli ja päiväkodin, hoivakodin ja palveluasuntoja sisältävä Palvelukortteli.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntomessuilla viimeistelytyöt kiivaassa vaiheessa”

Jätä kommentti