Granlund Isännöinti teki yrityskaupat

Viime toukokuussa perustettu Granlund Isännöinti on tehnyt yrityskaupat uusmaalaisen tekniseen isännöintiin erikoistuneen yrityksen kanssa.

Viime toukokuussa perustettu Granlund Isännöinti on tehnyt yrityskaupat uusmaalaisen tekniseen isännöintiin erikoistuneen yrityksen kanssa.

Liiketoimintakauppa tehtiin Uudenmaan Tekninen Isännöinti Oy:n kanssa. Kaupan taustalla on  pitkäaikainen yhteistyö yritysten kesken.

Uudenmaan Tekninen Isännöinti Oy tarjoaa teknisen isännöinnin palveluja, kuten esimerkiksi osakkaiden muutostöiden ja vahinkokorjausten hallintaa.

Yrityksen työntekijät siirtyvät Granlund Isännöinnille vanhoina työntekijöinä.

”Liiketoimintakauppa Uudenmaan Teknisen Isännöinnin kanssa täydentää palveluvalikoimaamme, kun voimme palvella asiakkaitamme paremmin nyt myös teknisen isännöinnin asioissa”, Granlund Isännöinnin toimitusjohtaja Tero Heikkilä kertoo tiedotteessa.

Granlund Isännöinti on isännöintikentässä uudenlainen toimija ja sen tavoitteena on viedä taloyhtiöiden omaisuudenhallinta ammattimaisempaan suuntaan ja tarjota siihen hyvät työkalut.

Jokaiseen taloyhtiöön kytketään ammattimaisen kiinteistöpidon puolelta tutumpi Granlundin kehittämä kiinteistöjen johtamisjärjestelmä. Sen avulla voidaan huolehtia, että taloyhtiön korjaustoimet tehdään ajallaan ja omaisuuden arvo kehittyy suunnitelmallisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund Isännöinti teki yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat