Granlund haluaa siivun taloyhtiöiden korjausbuumista

Granlund laajentaa palveluvalikoimaansa korjausrakentamisessa.

Granlund laajentaa palveluvalikoimaansa korjausrakentamisessa.

Tiedotteen mukaan yritys laajentaa tarjontaansa taloyhtiöiden peruskorjauksiin ja energiapalveluihin. Taloyhtiöiden korjaustarve kasvaa.

”Tavoitteenamme on tarjota taloyhtiöille kokonaisvaltaista palvelua, jossa yhdistyvät huipputason talotekniikka- ja energiaosaaminen sekä rakennuttaminen ja projektinjohto”, korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen kertoo.

Granlundille perustettiin vuosi sitten korjausrakentamisen osasto, joka työllistää nyt noin 50 henkeä. Tavoitteena on kasvattaa korjausrakentamisen liiketoimintaa tulevina vuosina merkittävästi.

Uutena yksikkönä vuodenvaihteessa aloitti taloyhtiö- ja toimitilapalvelut, jota ryhtyy vetämään Juhani Aalto. Yksikkö tuo konserniin myös rakennesuunnittelun ja rakennusteknisen valvonnan palveluita vahvistaen yksikön osaamista julkisivukorjauksissa.

”Taloyhtiöpalvelut tullaan paketoimaan selkeäksi kokonaisuudeksi asuntosektorille. Toimitilapuolella tulemme vahvistamaan korjausrakentamisen palveluitamme isännöinti- ja kiinteistöjohdon toimijoille”, Aalto avaa uusia palvelukokonaisuuksia.

Taloyhtiö- ja toimitilapalveluihin tulevat yhdistymään vahvasti myös Granlundin energiakonsultoinnin palvelut. Yrityksen mukaan energiatehokkuuden parantaminen on tavoitteena yhä useammalla taloyhtiöllä ja esimerkiksi maalämpö- sekä lämmöntalteenottoratkaisut ovat monen harkinnassa.

Otsikkoa muokattu klo 15.27.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund haluaa siivun taloyhtiöiden korjausbuumista”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat