Sikla sai elementtitoimitukset Kainuun keskussairaalaan – myös uusia urakoita vireillä

Jatkossa Siklan elementtitoimituskapasiteetti konsernin ulkopuolelle kasvaa, sillä yritykselle valmistuu toinen tehdas Siikalatvaan vuoden 2021 aikana.

Kainuun keskussairaalan elementtitoimitus sisältää vajaat sata ulkoseinäelementtiä, yli sata ikkuna-asennusta ja noin 170 metriä räystäselementtejä. (Kuva Siklaelementit Oy)

Sikla-konserniin kuuluva elementtitehdas Siklaelementit oy on valittu toimittamaan Kainuun uuden sairaalan allianssihankkeen toisen vaiheen puu-ulkoseinä- ja räystäselementit. Hankinnan arvo on useita satoja tuhansia euroja.

Yhtiö on tähän saakka tehnyt elementtejä pääasiassa oman konsernin tarpeisiin ja aloitti ulosmyynnin vasta viime vuonna.

”Tämä kauppa vauhdittaa ulosmyyntiä isompaan mittakaavaan. Kaupan kohde on hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisen asiakkaan myötä saamme uutta potkua myös omaan tuotekehitykseemme. Neuvottelut seuraavista vastaavan kokoisista urakoista isojen toimijoiden kanssa ovat jo käynnissä”, kertoo Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen.

Kainuun keskussairaalan elementtitoimitus sisältää vajaat sata ulkoseinäelementtiä, yli sata ikkuna-asennusta ja noin 170 metriä räystäselementtejä. Tavalliseen pientaloon tai matalaan hoivakotiin verrattuna kyseiset elementit eroavat muun muassa tarkemmilla ja monipuolisemmilla detaljeilla.

Isojen tilausten haasteena on Kaikkosen mukaan niiden sovittaminen Limingassa sijaitsevan tehtaan tuotantokapasiteettiin. Keskussairaalan elementtien toimitus jakautuu tasaisesti koko syksyn ajalle eikä se vaaranna toimituksia yhtiön muille asiakkaille.

Jatkossa Siklan elementtitoimituskapasiteetti konsernin ulkopuolelle kasvaa, sillä yritykselle valmistuu toinen tehdas Siikalatvaan vuoden 2021 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sikla sai elementtitoimitukset Kainuun keskussairaalaan – myös uusia urakoita vireillä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat