Keskisuomalainen: Jyväskylässä koronatartuntoja rakennustyömailla

Työmaita ei ole jouduttu sulkemaan.

Jyväskylässä on todettu laajoja korona-altistuksia. Sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan rakennustyömailla on nyt määrätty 140 ihmistä karanteeniin muun muassa Skanskan ja Laptin työmailla. Toisin kuin aiemmin arvioitiin, Skanska ei ole joutunut sulkemaan Jyväskylän Lutakon työmaata.

Skanskan mukaan Lutakossa sijaitsevalla työmaalla on ollut yksi koronatartunta, ja samaan aikaan työmaalla työskennelleet henkilöt on asetettu varotoimenpiteenä karanteeniin. Muutoin työt jatkuvat työmaalla siinä määrin kuin se on Skanskan mukaan turvallista järjestää, eli työmaata ei ole kokonaan suljettu.

Laptin työntekijöitä on asetettu karanteeniin Hankasalmen työmaalta ja Jyväskylän Ailakinkadun työmaalta. Korona-altistuminen on tullut samasta lähteestä, eli aliurakoitsijan kautta tulleilta työntekijöiltä.

Juttua on muokattu 4.9.2020 kello 13.25: Toisin kuin aiemmin kerrottiin, Skanskan Lutakon-työmaata ei ole jouduttu kokonaan sulkemaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Keskisuomalainen: Jyväskylässä koronatartuntoja rakennustyömailla”

Jätä kommentti