Esa Neuvonen Pohjola Rakennuksen toimitusjohtajaksi

Esa Neuvonen on nimitetty Pohjola Rakennus oy Suomen seuraavaksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2022 alussa yhtiön nykyisen toimitusjohtajan Kari Inkisen siirtyessä suunnitellusti eläkkeelle vuoden 2021 lopussa.

”Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa Esan tervetulleeksi joukkoomme. Samalla haluan kiittää Kari Inkistä tähänastisesta työstä ja siitä kokemuksesta, minkä hän on tuonut mukanaan Pohjola Rakennukseen. Yhtiön tulos on kehittynyt myönteisesti samoin kuin yhtenäinen toimintakulttuuri, mistä kertoo viimeisen henkilöstökyselyn loistavat tulokset”, kertoo Pohjola Rakennus oy Suomen omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Juha Metsälä yhtiön tiedotteessa.

Neuvonen siirtyy Pohjola Rakennukseen YIT:n Kiinteistöt-segmentin johtajan paikalta. Hän on toiminut aiemmin myös YIT:n Toimitilat-segmentin johtajana sekä talousjohtajana, Saton talousjohtajana sekä useissa tehtävissä Teliasoneralla (nykyisin Telia). Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

”Pohjola Rakennus on asiakkaiden arvostama, ja yhtiö on määrätietoisesti kehittänyt toimintaansa luodakseen viihtyisiä asuntoja ja asuntoalueita. Sitoutunut ja osaava henkilöstö luo erinomaiset lähtökohdat kasvattaa Pohjola Rakennusta entistä asiakaskeskeisemmäksi ja menestyneemmäksi yhtiöksi. Pohjola Rakennuksen kehityspolku on ollut hieno ja olen iloinen saadessani tulla osaksi sitä”, Neuvonen sanoo.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Esa Neuvonen Pohjola Rakennuksen toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat