Ovi kävi taas YIT:n johtoryhmässä

YIT:n johtoryhmään kuuluva Kiinteistöt-segmentin johtaja Esa Neuvonen on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen.

YIT:n hallitus on nimittänyt Kiinteistöt-segmentin kehittämisestä vastaavan johtaja Timo Lehmuksen segmentin väliaikaiseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Timo Lehmuksen nimitys astuu voimaan 15. joulukuuta.

”Esa Neuvosella on ollut merkittävä rooli muun muassa YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen toteuttamisessa ja Kiinteistöt-segmentin liiketoiminnan käynnistämisessä. Haluan kiittää Esaa hänen panoksestaan yhtiön hyväksi kuluneina vuosina”, YIT:n väliaikainen toimitusjohtaja Antti Inkilä sanoo tiedotteessa.

Neuvosen vastuualue kapeni toukokuussa, sillä siihen asti hän johti YIT:n Toimitilat- ja Kiinteistöt-segmenttejä. Toukokuun alussa hänen vastuulleen jäi kuitenkin vain Kiinteistöt-segmentti ja Tom Ekman nimitettiin eriytetyn Toimitilat-segmentin johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Neuvonen tuli YIT:n palvelukseen Satolta vuoden 2016 lopulla. Hän toimi YIT:llä ensin talousjohtajana, kunnes Lemminkäis-fuusion yhteydessä helmikuussa 2018 hänen toimenkuvakseen vaihtui Toimitilat- ja Kiinteistöt-segmentin vetovastuu.

YIT:n toimitusjohtaja Kari Kauniskangas joutui jättämään yhtiön lokakuun lopulla. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Asuminen Suomi ja CEE -segmentin johtaja Antti Inkilä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ovi kävi taas YIT:n johtoryhmässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat