Kokeile kuukausi maksutta

Hotelli Ilves mittavaan remonttiin Tampereella – valmista vuoden päästä

Tampereen maamerkkeihin lukeutuva Hotelli sulkeutuu korjaustöiden vuoksi 13. joulukuuta.

Hotelli Ilves valmistui vuonna 1986 ja sen on 19-kerroksisena yksi Tampereen maamerkeistä. (Kuva: Sokotel)

S-ryhmän hotelleja Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa operoiva Sokotel uudistaa tamperelaisen Original Sokos Hotel Ilveksen. Tampereen maamerkkeihin lukeutuva hotelli sulkeutuu korjaustöiden vuoksi 13. joulukuuta.

Peruskorjauksen ohella kaikki talon hotellihuoneet sekä aula-, kokous- ja ravintolatilat uudistetaan. Työt valmistuvat arvion mukaan joulukuussa 2021.

Kiinteistön omistaa eläkevakuuttaja Keva, jolle Ilveksen kiinteistö on yksi sen pitkäaikaisimpia sijoituskohteita. Vuonna 1986 valmistuneessa 19-kerroksisessa Ilveksessä on 336 huonetta, viisi ravintolaa, yhdeksän kokoustilaa, juhlasali, maisema-kabinetti hotellin katolla sekä sauna- ja spa-osasto kuntosaleineen. Koskikeskukseen on hotellista suora pääsy.

”Ilves on tamperelaisille rakas paikka, ja haluamme uudistuksella kunnioittaa sen alkuperäistä henkeä”,  Kevan kiinteistösijoitusjohtaja Carl-Henrik Roselius sanoo tiedotteessa.

Korjaushankkeen pääsuunnittelija on Aihio Arkkitehdit ja sisustussuunnittelusta vastaa Vallila Interior. Ravintolat uudistaa Visionary Design Partners Helsinki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hotelli Ilves mittavaan remonttiin Tampereella – valmista vuoden päästä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat