Kokeile kuukausi maksutta

Maxbuild-konsernin toimitusjohtaja: ”Laskimme viimeisen viiden kuukauden aikana korjausrakentamisen urakoita noin 120 miljoonalla, emmekä saaneet yhtään kiinni”

Espoolaiseen Maxbuild-konserniin kuuluvista kaikkiaan neljästä yhtiöstä kaksi on ajautunut vastikään konkurssiin.

Maxbuild Uudistuotanto oy:stä ja Maxbuild Korjausrakentaminen oy:stä tehtiin konkurssihakemukset Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen torstaina 14. tammikuuta, ja jo perjantaina 15. tammikuuta ne myös asetettiin konkurssiin.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Maxbuild-konsernin toimitusjohtaja: ”Laskimme viimeisen viiden kuukauden aikana korjausrakentamisen urakoita noin 120 miljoonalla, emmekä saaneet yhtään kiinni””

  1. onko nyt tietoisesti pumpattu rahat tyttäristä emoyhtiöön kuten tj itse kertoo?

    Sama tulee mieleen pallaksen eteläsuomen osalta, onko ikäviä asioitu lakaistu eteläsuomen tyäryhtiöön ja konkkahakemus vetämään

    1. Niin taisi käydä Pallaksellekin jo 2018, että rahat pumpattiin vaikeuksissa olevaan emoon. Tuliko uusi omistaja isoilla puheilla, mutta pieneillä eväillä? Taisi Pallaksen toimari ja muut avainhenkilöt häipyä juuri sen takia? Etelä-Suomen toimarihan hoiteli omistajan vaihdoksen jälkeen myös niitä vaikeuksissa olleita yhtiöitä, vaan ei tainnut pääomat riittää? Vaan näkyy nyt tulevan tulosta muualla..

Viimeisimmät näkökulmat