Kokeile kuukausi maksutta

Tuusulan asuntomessukohteen rakentaja ajautui konkurssiin – kaikki asunnot kesken ja puolet myymättä

Viime kesän Tuusulan asuntomessujen yksi kohde on edelleen kesken, ja sen rakentamisesta vastannut yhtiö on mennyt konkurssiin.

Kuva: Liisa Takala

Eliaksenpolku 3 oy ab haki maksukyvyttömyyden takia itse konkurssia Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta, ja oikeus asetti yhtiön konkurssiin 18. tammikuuta. Eliaksenpolku 3 tunnetaan paremmin nimellä Trä Kronor. Kesäkuussa 2017 perustettu oy Trä Kronor ab vaihtoi reilu vuosi sitten nimensä Eliaksenpolku 3 oy ab:ksi.

Konkurssihakemuksen mukaan Eliaksenpolku 3:n hallitus arvioi viimeisessä kokouksessaan 11. tammikuuta, ettei yhtiö enää kykene suoriutumaan taloudellisista velvoitteistaan, eivätkä yhtiön varat riitä velkojen maksamiseen. Taloudelliseen tilanteeseen ei myöskään uskottu olevan odotettavissa parannusta, joten maksukyvyttömyys ei olisi tilapäinen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Tuusulan asuntomessukohteen rakentaja ajautui konkurssiin – kaikki asunnot kesken ja puolet myymättä”

  1. Suuri harmi asian omaisille, tsemppiä.

Viimeisimmät näkökulmat