Kokeile kuukausi maksutta

Lehto rakentaa Nrepille 16-kerroksisen kaksoistornitalon Helsinkiin

Lehto ja Nrep jatkavat yhteistyötään Helsingin Malmilla asuin- ja hotellirakentamisen merkeissä.

Kuva: Arkkitehdit Soini & Horto
Kuuntele juttu

Lehto Tilat rakentaa Nrepille 16-kerroksisen kaksoistornitalon, jonka toiseen torniin kehitetään asuntoja ja toiseen Nrepin konseptoima, hotellitason palvelut ja kodin mukavuuden yhdistävä Noli Studios.

Kohteeseen tulee yhteensä 143 asuntoa ja 238 Noli-studiota. Kiinteistökokonaisuuteen on suunnitteilla myös ravintolatiloja, tornien yhteiskäyttötiloja, saunaosasto sekä mittavat tilat pyörien säilytykseen. Kohde sijaitsee erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien päässä, ja kortteliin on suunniteltu myös yksikerroksinen pysäköintilaitos.

Kohteessa hyödynnetään moduuleja ja elementtejä Lehdon kotimaisilta tehtailta. Rakennusvaihetta nopeuttavat muun muassa kylpyhuone–keittiö-moduulit sekä puurakenteiset ulkoseinäelementit.

”Kehittyvillä kaupunkialueilla on tarvetta erilaisille asumisen ja elämisen ratkaisuille. Erityisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat alueet kehittyvät vahvasti ja kasvattavat vetovoimaansa, kuten Malmi junaradan varressa”, Nrepin osakas Petri Valkama sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa Nrepille 16-kerroksisen kaksoistornitalon Helsinkiin”

  1. TAAS TULEE SUURIA INNOVAATIOITA, METALLIRUNKO JA PAROC ELEMENTTI,

  2. Otsikointi ”Lehto rakentaa” alkaa olemaan jo komiikkaa. Jos puhumalla saisi kaiken aikaan, Lehto saattaisi olla tasokas rakentaja. Näissä rakennushankkeissa on se harmillinen puoli, että puhumisen lisäksi täytyisi tehdä vähän muutakin.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat