Rakennustoimisto Alonen rakentaa saunaravintolan Jyväskylään – tilaajana Osuuskauppa Keskimaa

Rakennustyöt alkavat kesäkuussa 2021 ja asiakkaille ovet avataan alkukesällä 2022

Kaksikerroksisessa saunaravintolassa on neliöitä noin 1200. Saman katon alle tulee myös kokoustiloja. (Kuva: Kuva: Arkkitehtitoimisto Koan oy)

Osuuskauppa Keskimaa investoi uuteen saunaravintolaan, joka sijoittuu Jyväskylän sataman kärkeen. Rakennuksen tiloihin on tulossa ravintolan lisäksi kokous- ja juhlatiloja sekä saunamaailma. Hanketta kehutaan Keskimaan tiedotteessa merkittäväksi kehitysaskeleeksi Jyväskylän ja Keski-Suomen matkailulle.

Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Koan. Satamankärjen suunnittelijoina toimivat Marko Simsiö ja Johannes Koskela.  Kohteen urakoinnista vastaa Rakennustoimisto Alonen.

Kustannusarvioksi on laskettu 5,5 miljoonaa euroa. Saunaravintolarakennus nousee kaupungin omistamalle vuokratontille. Rakennustyöt alkavat kesäkuussa 2021 ja asiakkaille ovet avataan alkukesällä 2022.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Rakennustoimisto Alonen rakentaa saunaravintolan Jyväskylään – tilaajana Osuuskauppa Keskimaa”

  1. Joskus aikaisemmin kerroitte, että hankkeella oli aluksi toinen porukka. Maksoiko Keskimaa sen ulos vai oliko kyseessä vain korruptoituneen tai korruptoidun (?) virkanaisen oma viritelmä , jotta hanke saatiin ohjattua Keskimaalle
    Keskisuomslainen-lehti on niin riippuvainen Keskimaasta, että se ei ole kertonut mitään ensimmäisestä yrityksestä. Näin otaksun. PM

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat