Kokeile kuukausi maksutta

Seila tarttuu tieurakkaan Seinäjoella ja Lapualla – mukana Kreate ja Maansiirto Veljekset Rinta

Urakka valmistuu syksyllä 2023  ja sen kustannusarvio on 25 miljoonaa euroa.

Seinäjoella ja Lapualla alkavat Vt 19 parannustyöt. Kehitysvaihe alkaa elokuussa ja rakentaminen alustavasti loka-marraskuussa. Urakka valmistuu vuoden 2023 syksyllä ja sen kustannusarvio on 25 miljoonaa euroa.

Urakoitsijaksi on kilpailutuksen myötä valittu työyhteenliittymä Seila, joka koostuu Kreate Oy:stä ja Maansiirto Veljekset Rinta Oy:stä.

”Hankkeen aikana rakennetaan ohituskaistat Atrian eritasoliittymän ja Hipintien väliselle osuudelle sekä Muurimäen ja Patruunatehtaantien välille”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Pasi Kivioja Väylävirastosta.

Ohituskaistojen lisäksi Muurimäen kohdalle rakennetaan uusi eritasoliittymä ja Atrian eritasoliittymää parannetaan. Hipintien ja Patruunatehtaantien tasoliittymiä parannetaan porrastamalla.

Tepontien risteyssillan mahdollinen rakentaminen selviää kehitysvaiheessa. Lisäksi alueella tehdään toimia melun torjumiseksi sekä parannetaan liikenneturvallisuutta kaiteiden ja riista-aitojen avulla.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Seila tarttuu tieurakkaan Seinäjoella ja Lapualla – mukana Kreate ja Maansiirto Veljekset Rinta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat