Kokeile kuukausi maksutta

Uusi tekniikka tekee länsimetrosta huipputurvallisen – ”On tehty merkittäviä parannuksia ykkösvaiheeseen verrattuna”

Länsimetron kakkosvaiheen valmistuminen luo maailman metroille uuden vertailulähtökohdan turvallisuuteen. Uuden metron jo valmistuneesta ensimmäisestä vaiheesta on otettu oppia ja kehitetty talotekniikkaa entisestään.

Espoonlahden metroasemalla tehdään viimeistelytöitä ja testauksia. Kuva: Liisa Takala
Espoonlahden metroaseman sisäänkäynnin katto on kiillotettu, vaikuttavan näköinen metallikasettikatto, joka yhdistää sekä sisäänkäynnit että laiturialueen. Pienet mutta lopputuloksen kannalta merkittävät yksityiskohdat kiiltävine sprinklerin peittokansineen viimeistelevät arkkitehtonisen vaikutelman, toisaalta suojaavat sprinklereitä ilkivallalta. Hätätilanteessa piilosprinklerin kansi laukeaa pois tieltä alta aikayksikön.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi tekniikka tekee länsimetrosta huipputurvallisen – ”On tehty merkittäviä parannuksia ykkösvaiheeseen verrattuna””

Viimeisimmät näkökulmat