Kokeile kuukausi maksutta

Firan Jussi Aho on rakentamisen filosofi, joka ennustaa alalle suurta käännettä

Firan Jussi Aho sijoittui jaetulle ykkössijalle, kun Rakennuslehden lukijat taannoin valitsivat rakennusalan innovatiivisimpia yritysjohtajia. Se ei ole ihme, sillä Aho on poikkeuksellinen tekijä – rakentamisen diplomi-insinööri, mutta myös itsenäinen ajattelija, joka haluaa uudistaa alan.

Rakennus- ja teknologiakonserni Firan toimitusjohtaja Jussi Aho piirtää neuvotteluhuoneen taululle näkemystään rakennusalan kehityksestä. Mitä kauemmin Ahon tussi luonnostelee kuvioita taululle, sitä ilmeisemmäksi käy, että hänen työnään ei ole johtaa rakennusliikettä, vaan muutosta. Tämä muutos on samalla sekä yhden yhtiön kokoinen että osa koko alan mullistusta.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Firan Jussi Aho on rakentamisen filosofi, joka ennustaa alalle suurta käännettä”

Viimeisimmät näkökulmat