Kokeile kuukausi maksutta

Puurakentajat Group sai kovia nimiä hallitukseensa

Massiivipuurakentamiseen erikoistuneen Puurakentajat Groupin hallitukseen on nimitetty kolme uutta jäsentä.

Kotkan Satama Areena on yksi Puurakentajien tämän hetken työmaista. Kuva: ALA Arkkitehdit oy, SRV

He ovat Maria Toivanen, Pertti Vanhanen sekä Sanna Nokka. Toivanen on Onvestin hallituksen puheenjohtaja ja kuuluu sijoitusyhtiön omistajasukuun. Vanhanen puolestaan on ison kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiö Cromwell Property Groupin Euroopan toimitusjohtaja. Cromwellin Euroopan toiminnot hallinnoivat 3,5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta. Sanna Nokka on konsulttiyhtiöiden Verona Consultingin ja Verona Tax & Legalin toimitusjohtaja ja veroasiantuntija. Onvestin ja Veronan välillä näyttää myös olevan jonkinlainen linkki, sillä yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä ja Verona-konsernin toimitusjohtaja Marko Nokka on Onvestin hallituksessa.

Puurakentajien mukaan uusi hallituskokoonpano tukee yhtiön voimakasta kasvuvaihetta, joka perustuu viime marraskuussa toteutettuun omistusrakenteen muutokseen, jossa Onvest ja Suomen Teollisuussijoitus (Tesi) hankkivat suunnatulla osakeannilla osuuden Puurakentajista. Perheyhtiö Onvest omistaa nyt noin 28 prosenttia Puurakentajista ja Tesi reilut 14 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puurakentajat Group sai kovia nimiä hallitukseensa”

Viimeisimmät näkökulmat