Kokeile kuukausi maksutta

Puurakentajat Group sai kovia nimiä hallitukseensa

Massiivipuurakentamiseen erikoistuneen Puurakentajat Groupin hallitukseen on nimitetty kolme uutta jäsentä.

Kotkan Satama Areena on yksi Puurakentajien tämän hetken työmaista. Kuva: ALA Arkkitehdit oy, SRV
He ovat Maria Toivanen, Pertti Vanhanen sekä Sanna Nokka. Toivanen on Onvestin hallituksen puheenjohtaja ja kuuluu sijoitusyhtiön omistajasukuun. Vanhanen puolestaan on ison kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiö Cromwell Property Groupin Euroopan toimitusjohtaja. Cromwellin Euroopan toiminnot hallinnoivat 3,5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta. Sanna Nokka on konsulttiyhtiöiden Verona Consultingin ja Verona Tax & Legalin toimitusjohtaja ja veroasiantuntija. Onvestin ja Veronan välillä näyttää myös olevan jonkinlainen linkki, sillä yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä ja Verona-konsernin toimitusjohtaja Marko Nokka on Onvestin hallituksessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puurakentajat Group sai kovia nimiä hallitukseensa”

Viimeisimmät näkökulmat