Kokeile kuukausi maksutta

Recset hakee jo tuplakasvua – uudet toimitilat Tuusulan Rykmentinpeltoon

Päättyneellä tilikaudella Recsetin liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa. Yhtiön uuden rakennusliiketoiminnan uskotaan kasvattavan sen liikevaihtoa 35 miljoonalla eurolla ja kokonaisliikevaihdon nousevan kuluvan vuonna 50 miljoonaan euroon.

Tuusulassa ja Kouvolassa toimitilat omistava Recset on kasvu-uralla ja aikoo myös työllistää uusia käsipareja. (Kuva Recsetin verkkosivuilta)
Kuuntele juttu

Maanrakennus-, maansiirto- ja talonrakennusaloilla toimiva Recset oy sijoittaa uudet toimitilansa Rykmentinportin yritysalueelle Tuusulaan. Nyt yrityksellä on tiloja sekä Tuusulassa että Kouvolassa.

Recset rakentaa noin 7 700 neliön tontille toimistorakennuksen ja hallitilaa. Rakennustöihin päästään 2023, kun alueen kunnallistekniikka ja liittymät valmistuvat.

”Uudet toimitilat sijaitsevat hyvällä paikalla pääväylien leikkauspisteessä ja rakentamisen keskipisteessä”, kertoo toimitusjohtaja Mika Kari.

Päättyneellä tilikaudella Recsetin liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa. Kari ennustaa yhtiön uuden rakennusliiketoiminnan kasvattavan sen liikevaihtoa 35 miljoonalla eurolla ja kokonaisliikevaihdon nousevan kuluvan vuonna 50 miljoonaan euroon.

”Yrityksemme on voimakkaassa kasvussa. Tulevaisuudessa tulemme työllistämään useita satoja henkilöitä ja kasvamaan kannattavasti”, Kari vakuuttaa tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Recset hakee jo tuplakasvua – uudet toimitilat Tuusulan Rykmentinpeltoon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat