Kokeile kuukausi maksutta

”Visiomme mukaan Pohjois-Karjala on yhä useammin vaihtoehto Lapille” – Osuuskauppa rakentaa uuden hotellin Kolille

Hotellin kustannusarvio on yli 20 miljoonaa euroa. Rakentaminen alkaa huhtikuussa.

Havainnekuva Kolin kylähotellista. Kylähotellin arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta vastaa hotellien suunnitteluun erikoistunut työyhteenliittymä Schauman arkkitehdit Oy & Schauman Nordgren Architects.

Lieksan kaupunki on myöntänyt Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle (PKO) rakennusluvan uuden hotellin rakentamiseksi Kolin kylän keskustaan. Alustavan suunnitelman mukaan työt alkavat jo huhtikuussa 2022 ja hotelli aukeaa loppukesästä 2023.

Uuden hotellin kustannusarvio on 20–21 miljoonaa euroa ja sen arvioidaan työllistävän valmistuttuaan 50–60 ihmistä. PKO arvioi, että hotellin rakentaminen tuo yli 350 henkilötyövuoden verran töitä urakoitsijoille.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Visiomme mukaan Pohjois-Karjala on yhä useammin vaihtoehto Lapille” – Osuuskauppa rakentaa uuden hotellin Kolille”

Viimeisimmät näkökulmat