Kokeile kuukausi maksutta

”Uskon tähän kuin pässi suuriin sarviinsa” – Osuuskauppa kaavailee Joensuun torille rakennusta, joita ei ole tehty yli 30 vuoteen

Joensuun torialueen uusi kaava sai lainvoiman viime viikolla. Kauppahallin rakennustyöt voisivat alkaa jo ensi syksynä.

Arkistokuva Joensuun torilta. Kuva on otettu puretun toisen kauppahallin paikalta kohti uuden sijaintipaikkaa. Kuva: Johanna Kokkola

Joensuun uuden kauppahallin toteutuminen nytkähti tammikuun alussa askeleen eteenpäin, kun torialueen uusi kaava sai lainvoiman. Kaava mahdollistaa noin 1000 kerrosneliömetrin kokoisen liikerakennuksen toteuttamisen torin pohjoisreunalle Torikadun ja Siltakadun kulmaukseen.

”Ajatuksenamme on moderni kauppahalli, josta tulee matkailijoiden ja paikallisten olohuone. Haluamme sinne laajan valikoiman erilaisia palveluita, kuten kahvila- ja ravintolapalveluita sekä paikallisten yrittäjien tuotteita. Jos kala- tai lihakaupalle on kysyntää, ilman muuta sellainenkin on tervetullut”, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO):n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Uskon tähän kuin pässi suuriin sarviinsa” – Osuuskauppa kaavailee Joensuun torille rakennusta, joita ei ole tehty yli 30 vuoteen”